image
Sursa foto: colaj foto

Cum arată casa amenajată complet în negru la interior și exterior și cu cât se vinde: Imaginile cu ea au devenit virale

Imaginile cu casă din Lincoln, Illinois, scoasă la vânzare în urmă cu câteva zile, s-au viralizat rapid, după ce a fost etichetată drept casă „gotică” dintr-un motiv evident - este complet amenajată în negru, la exterior și interior.

Proprietatea, pusă în vânzare cu suma de 250.000 de dolari, a fost listată pentru prima dată pe Realtor.com, pe 17 decembrie, dar a primit atenție generală după ce a apărut pe pagina de Instagram Zillow Gone Wild – un cont dedicat proprietăților neobișnuite din SUA, care are peste 1,3 milioane de urmăritori.

Postarea de pe Instagram, distribuită pe 20 decembrie, a primit imediat peste 94.000 de aprecieri .

Proprietatea octogonală a fost achiziționată pe 5 august pentru suma de 75.000 de dolari de agentul imobiliar Seth Goodman, 34 de ani, care a declarat pentru Insider că a renovat casa, dar nu a intenționat să o facă complet neagră.

Goodman a spus că voia să vopsească în negru doar acoperișul din șindrilă, dar ulterior s-a decis să adopte schema cromatică în toată casa.

El spune că, în ciuda decorului negru, locuința nu este întunecată, pentru că are ferestre generoase. „Este pur și simplu o proprietate liniștită unică, după părerea mea”, a spus Goodman.

Proprietatea a fost construită inițial în 1993, a spus Goodman, adăugând că a vrut să-i păstreze forma unică, octogonală.

Casa, cu 2 nivele, are aproximativ 450 metri pătrați și este completată de un garaj pentru trei mașini.

Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com
Realtor.comRealtor.com

Noutăţile partenerilor

comentarii: