Magia sărbătorilor de iarnă în stil penitenciar: O ceată de colindători le-au urat celor de la ANP, sănătate și belșug în anul care vine

În ajunul Anului Nou, în cadrul unei adunări generale a efectivului Administrației Naționale a Penitenciarelor, funcționarii au fost plăcut surprinși de felicitarea inedită a unei cete de colindători, care în comun cu conducerea instituției au urat angajații de succese, prosperitate și realizări pe măsura așteptărilor în anul care vine, 2022.

Foto: facebook

Îmbrăcaţi în haine naționale, aşa s-au prezentat angajații sistemului penitenciar, care au colindat și au pregătit urături cu versuri personalizate pentru conducerea ANP, urându-le angajaților sănătate, belşug în toate şi realizări noi pentru sistemul penitenciar.

Directorul ANP, Anatolie Falca, i-a felicitat la rândul său pe colindători, le-a mulţumit pentru urările de bine şi le-a înmânat colaci şi daruri, aşa cum spune tradiţia.

Pe această cale, întreg efectivul Administrației Naționale a Penitenciarelor aduce sincere mulțumiri conducerii și colindătorilor pentru plăcuta surpriză și felicitări.


Pub