Metodă neobișnuită de reciclare: Brazi de Crăciun, serviți ca desert pentru elefanți


Elefanții și alte animale de la grădina zoologică din Berlin au fost răsfățați la masă cu pomii de Crăciun rămași nevânduți. Este în același timp o bucurie și o metodă mai neobișnuită de reciclare, transmite digi24.ro.

Foto: Captură video

„Multe animale sunt foarte încântate de brazii de Crăciun. Conțin multe uleiuri esențiale, acele sunt proaspete. Pentru animale sunt ca bomboanele”, a declarat Andreas Knieriem, director Zoo Berlin.

„Avem o mică tradiție de Crăciun sau, mai degrabă, o tradiție după Crăciun la grădina zoologică din Berlin. În fiecare an, toți brazii de Crăciun care nu au ajuns în sufrageriile din Berlin sunt dați animalelor. Adică avem comercianți cu care lucrăm care ne livrează copaci netratați. Îi primim la două-trei zile după sărbătoare. Le place foarte mult mirosul, pentru că miroase complet diferit de mâncarea normală. Forma este incitantă. În mod normal nu mănâncă ceva atât de țepos și multora le place cum le gâdilă limba. Acele, gustul rășinii, sunt ceva nou, ceva interesant. De aceea este o joacă foarte populară și un ospăț delicios”, spune purtătoarea de cuvânt Zoo Berlin, Christiane Reiss.


Pub