Ceban reacționează la primele critici după anunțul privind lansarea MAN: Li s-a clătinat și tulburat liniștea

Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un comentariu după valul de reacții după anunțul privind lansarea unui proiect politic. Acesta spune că unii au încercat să îl blocheze pe pe toate rețelele de socializare și că „nu le este pe plac adevărul”.

Foto: simbol
„Astăzi au încercat să mă blocheze pe toate rețelele de socializare. Nu le este pe plac adevărul. Li s-a clătinat și tulburat liniștea azi și mi s-a transmis că tunau și fulgerau azi cei vizați.
Dar nu vor reuși să mă oprească.

Mulțumesc pentru mesajele de susținere pe care le primesc și ele sunt multe. Sărbători frumoase și o seară liniștită tuturor!”, a scris Ceban.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat ieri că va iniția Alternativa Mișcarea Națională. PAS l-a atacat dur pe Ceban.

Între timp, sociologul Doru Petruți a spus că „Partidul lui Ion Ceban are șanse destule să aibă succes”. În opinia sa, „Mișcarea Alternativă Națională - ca denumire” e o greșeală, însă pe termen scurt și în contextul în care ne aflăm sună bine. 

Vicepremierul Andrei Spînu s-a amuzat pe seama anunțului făcut de Ceban privind lansarea Alternativei Mișcarea Națională. Comentariu nu s-a lăsat fără reacție din partea deputatul BCS, Bogdan Țîrdea, care a venit în apărarea primarului capitalei cu următorul comentariu: „Deja ați creat alternativa PLDM-ului. Doar că va ieșit o copie”.


Pub