700 de angajați ai Poliției de Frontieră vor sta la straja hotarului, de Revelion. Câte puncte de trecere vor fi deschise

Circa 700 de angajați ai Poliției de Frontieră vor asigura controlul și supravegherea frontierei de stat în noaptea de Revelion. Sunt deschise spre circulație cu România 7 puncte de trecere, iar cu Ucraina – 33 de puncte de trecere a frontierei, anunță Poliția de Frontieră.

Foto: Poliția de Frontieră

Potrivit comunicatului emis, va fi asigurat lucru activ în toate punctele de trecere a frontierei, la necesitate folosirea la maxim a infrastructurii și echipamentelor speciale din dotare.

A fost stabilită o cooperare strânsă cu angajații Serviciului Vamal, reprezentanții autorităților de frontieră din statele limitrofe, dar și cu colegii din subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne.

S-au format grupuri de suport din partea managerilor subdiviziunilor de frontieră, care vor interveni la necesitate în scopul gestionării corecte a activităților și acordarea de ajutor practic.

Mai multe echipaje ale Poliției de Frontieră vor patrula în zona de frontieră, inclusiv prin localitățile de frontieră, în vederea asigurării ordinii publice.


Pub