Pregătirile de noaptea dintre ani, în toi: Ce planuri au pentru diseara Maia Sandu și Natalia Gavrilița
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va petrece Revelionul „cu familia și prietenii”. Despre aceasta a anunțat președinta în cadrul unei ediții speciale de la Radio Moldova. Iar prim-ministra va întâmpina Anul Nou „într-un cerc foarte restrâns”. „Vreau să le spun cetățenilor că eu sunt optimistă și cred că anul 2022 va fi unul mai bun. Vom face tot posibilul ca aceste crize să se transfome în oportunități uriașe pentru Republica Moldova”, a declarat Gavrilița la emisiunea Moldova în Direct.
Foto: protv.md

Maia Sandu va întâlni Revelionul „cu familia și cu prietenii, aici în Chișinău, în zona asta”. Iar prim-ministra va sărbători Anul Nou „într-un cerc foarte restrâns”.

„Voi petrece Anul Nou în Moldova și vreau să le spun cetățenilor că eu sunt optimistă și cred că anul 2022 va fi unul mai bun. Vom face tot posibilul ca aceste crize să se transfome în oportunități uriașe pentru Republica Moldova. Guvernul va munci neostenit pentru a veni cu programe în beneficiul cetățenilor și le doresc tuturor lucruri simple pe care și le dorește fiecare: sănătate, oameni dragi alături, un loc de muncă dorit, care ajută persoana să-și realizeze potențialul”, a spus Gavrilița.


Pub