image
Sursa foto: Twitter

Noi cazuri de coronavirus la Real Madrid; Patru jucători, testați pozitiv

Real Madrid, liderul clasamentului din La Liga, a anunțat miercuri că patru jucători au fost depistați pozitiv la COVID-19, în urma testării efectuate marți, 28 decembrie.

Cei patru jucători infectați cu noul coronavirus sunt portarul belgian Thibaut Courtois, mijlocașul Uruguayan Federico Valverde, mijlocașul francez Eduardo Camavinga și atacantul brazilian Vinicius Jr.

Infectările s-au produs în vacanța de Crăciun, când jucătorii au avut liber. Potrivit Marca, trei dintre cei infectați au călătorit în alte țări. Courtois a fost în Dubai, Vinicius Jr a fost la Miami, iar Valverde a sărbătorit Crăciunul în Argentina.

“Din păcate, deși am respectat toate măsurile sanitare impuse, am fost testat pozitiv la COVID-19 la ultimul test. Deși nu am niciun simptom, sunt acasă, în izolare, și urmez protocolul. Sper să revin în cel mai scurt timp posibil”, a scris Thibaut Courtois pe rețelele de socializare.

În absența lui Courtois, Carlo Ancelotti este obligat să mizeze pe portarul ucrainean Andriy Lunin, care a revenit recent la antrenamente, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Pe 22 decembrie, în meciul cu Bilbao, Real Madrid a jucat fără mai mulți jucători importanți, infectați cu noul coronavirus: David Alaba, Marco Asensio, Gareth Bale, Isco, Andriy Lunin, Marcelo, Luka Modric, Rodrygo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: