image
Sursa foto: Bild

Tânără afgană ucisă în Germania de frații ei, pentru că „adoptase stilul occidental”

Doi frați afgani au fost acuzați în Germania că și-au ucis sora, pentru că îi plăcea să trăiască în această țară și se adaptase la stilul de viață occidental.

Bărbații, Sayed H., 26 de ani, și Seyed H., 22 de ani, sunt acuzați că au atras-o pe sora lor, Maryam H., 34 de ani, la o întâlnire în Berlin, pe 13 iulie, unde au ucis-o. Femeia a fost sufocată, sugrumată, iar la final cei doi frați i-au tăiat gâtul, potrivit Bild.

Anchetatorii germani spun că frații i-au dezmembrat corpul, l-au pus într-o valiză și l-au dus la gară cu un taxi, în ziua crimei. Cei doi au dus cadavrul surorii lor cu trenul sute de kilometri, până în Bavaria, unde l-au îngropat într-un loc izolat din apropierea casei lui Sayed.

Procurorii spun că bărbații au vrut să-și pedepsească sora „pentru modul ei occidental de viață, care nu corespundea ideilor lor arhaice despre onoare și morală și cu imaginea lor despre femei”.

Procurorii mai spun că cei doi frați nu s-au împăcat niciodată cu ideea că sora lor divorțase de soțul cu care era căsătorită la 16 ani, după ce acesta o bătuse și că a avut o nouă relație.

Maryam avea doi copii - o fiică de 10 ani și un fiu de 3 ani - și a ajuns în Germania în 2013, fiind solicitantă de azil.

Cei doi frați sunt în arest din 3 august și riscă închisoarea pe viață dacă vor fi găsiți vinovați de crimă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: