Încă două zile pentru a câștiga premiile feerice din Calendarul de Crăciun

Numărătoarea inversă a început! Mai aveți la dispoziție 2 zile pentru a câștiga premiile de vis din Calendarul de Crăciun. Grăbiți-vă să îndepliniți misiunile captivante de pe 7777.md și să acumulați simbolurile necesare în bradul nostru de sărbătoare. 

Foto: 7777.md

Poate la sfârșit de an chiar dvs. câștigați o casă, mașină, călătorie în jurul lumii, gadgeturi utile și sume frumușele de bani. Campania e generoasă, cu un fond de premiere de 3 000 000 de lei.

Totodată, vă reamintim că am prelungit super promoția noastră până în data de 10 ianuarie. În ciuda faptului că acest calendar oferă 31 de simboluri până la sfârșitul lunii decembrie, misiunile lui pot fi finalizate până în data de 10 ianuarie. Fiecare misiune îndeplinită, la rândul său, vă oferă un simbol suplimentar în pușculița cu premii.

Astfel, chiar dacă nu reușiți să câștigați un premiu în Calendarul de Crăciun, puteți conta pe bonusuri. După ce adunați 60 de simboluri, primiți un bonus frumos de 500 de lei pentru joc. Iar dacă veți colecta 100 de simboluri, obțineți bonus de 1 000 de lei.

Simțiți din plin magia sărbătorilor și visurilor realizate cu feericul Calendar de Crăciun de pe 7777.md!


// console.log('no ads situation')