image
Sursa foto: Profimedia

Ronaldinho i-a prezis viitorul lui Kylian Mbappe! La ce echipă îl vede jucând în următorii ani

Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat luni o bluză cu Real Madrid, un alt semn că francezul se vede jucătorul albilor în viitor.

Însă, nu toți sunt convinși că șeptarul de pe Parc des Princes va pleca de la PSG. Printre ei se numără Leonardo, directorul sportiv al echipei, care a declarat recent că sunt șanse mari ca Mbappe să semneze prelungirea, dar și Ronaldinho, fostul fotbalist al parizienilor.

"Dințosul" a oferit recent un interviu pentru site-ul oficial al clubului din capitala Franței, în care se arată încrezător că Mbappe va rămâne la clubul care a plătit pentru el 180 de milioane de euro acum 3 ani și jumătate.

"Astăzi, toți jucătorii din lume vor să joace pentru PSG. Cei mai buni sunt deja aici deci este cel mai bun club din lume. Așa că îmi imaginez că va fi aici pentru mult timp. Liga Campionilor este ceva ce îi lipsește și ar fi minunat dacă ar câștiga-o cu PSG. Mbappe are un stil brazilian de joc, viteză mare și driblinguri. Driblează foarte similar cu fotbaliștii brazilieni", a declarat Ronaldinho.

Conform Madrid Zone, Mbappe a semnat un autograf pe o bluză cu Real Madrid la Globe Soccer Awards, eveniment în cadrul căruia a primit trofeul pentru cel mai bun jucător al anului 2021.

Acest gest are șanse mari să-i provoace pe suporterii parizieni, care l-au huiduit și fluierat la mai multe meciuri la finalul verii trecute, când a refuzat mai multe oferte de prelungire din partea lui PSG.

Chiar dacă madrilenii îl văd deja ca jucătorul lor din sezonul următor, conducerea lui PSG încă trage cu dinții și mai speră să îi prelungească șederea pe Parc des Princes, iar gestul făcut în Dubai i-a supărat cu siguranță pe cei din galeria pariziană, cu care Mbappe are deja o relație tensionată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: