image
Sursa foto: IGSU

Incendiu puternic la piața din Briceni: Flăcările au distrus 12 gherete cu produse alimentare, haine și alte bunuri // FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută în nordul țării, la piața din orașul Briceni. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații Excepționale, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:53.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins o hală comercială pe teritoriul pieței, existând pericolul de răspândire spre alte spații comerciale. Au intervenit 4 echipe de pompieri, care au localizat incendiul către ora 01:51. Focul a fost lichidat complet la ora 05:47.

Potrivit IGSU, nicio persoană nu a avut de suferit, dar flăcările au distrus încăperea cu 12 gherete cu produse alimentare, haine și alte bunuri materiale depozitate în interior pentru comercializare.

Din fericire, focul nu s-a răspândit spre alte spații comerciale din preajmă, fiind salvate alte trei gherete cu marfă. Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

incendiuincendiu
incendiuincendiu
IGSUIGSU
IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: