Actualitate

ULTIMA ORĂ! „Ghena de la CNA” va întâlni Anul Nou în Penitenciarul nr.13

Decizia a fost pronunțată luni, 27 decembrie, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Instanța a dispus prelungirea mandatului de arest preventiv pentru încă 20 de zile. În această perioadă, Tanas se va afla în incinta Penitenciarului nr. 13.

Ghenadie Tanas a devenit cunoscut după ce deputatul PAS Adrian Cheptănaru, în cadrul dezbaterii raportului de evaluare a activității Centrului Național Anticorupție (CNA), a declarat că „Ghena de la CNA” ar fi un milionar în euro și ar avea o avere nejustificată.

Potrivit ZdG, oficial, Ghenadie Tanas deține circa 100 ha de terenuri agricole, iar fratele și mama lui au mai multe locuri de parcare atribuite unui bloc de locuit de pe strada Natalia Gheorghiu din Chişinău.

În 2020, angajatul de la CNA s-a mutat cu traiul în apartamentul părinților, procurat în acest bloc, acum zece ani, și-a procurat o nouă Skoda Superb, care l-a costat întreg salariul și pensia luate de la CNA pentru ultimul an, și a scăpat basma curată după un control al averii și intereselor personale, inițiat de Autoritatea Națională de Integritate

. La data de 8 decembrie, acesta a fost reținut într-un dosar privind îmbogățire ilicită, fals în declarații și practicarea ilegală a activității financiare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *