În week-end și toată luna decembrie, pe 7777.md a nins cu câștiguri grele la sport

Pasiunea pentru sport și intuiția pusă la punct aduce câștiguri feerice de sărbători, pe 7777.md. Trei tineri din Ialoveni și unul din Călărași sunt o dovadă vie. Cel din urmă, un șofer, a fost cel mai norocos - a pariat 200 de lei pe un bilet compus din 10 meciuri de fotbal și a câștigat de peste 600 de ori mai mult decât suma mizei!

Foto: 7777.md

Nicolae L. din Călărașia obținut, cu doar 200 de lei, suma neverosimilă de 121 494 lei. Bărbatul a pariat pe 7 meciuri din Premier League și 3 din Championship.

"Am avut perioade când nu mi-a mers la pariuri, dar acum, chiar de sărbători, e superb. În dimineața în care am aflat de câștig, eram la Nisporeni, pe rută, m-am bucurat mult, deja știu și pasagerii mei de asta. Sărbătorile mele din acest an vor fi altfel, o să cumpăr cadouri la copii și soție. Dacă fac un calcul, am câștigat 400 000 de mii de lei pe 7777.md. Am și o tactică - mă strădui să adun într-un bilet nu mai mult de zece meciuri, altfel e mare riscul", povestește fericit Nicolae.

Intuiția a ținut și cu Victor G. din Ialoveni, care a pariat 150 de lei la cota 276,89, pe trei meciuri de fotbal, inclusiv unul din Premier League și unul din prima liga a Burkina Faso, dar și pe 8 partide de baschet din campionatele sârb, dom Israel, SUA și Turcia. Câștigul său, suplimentat de de opțiunea ComboBoost, s-a ridicat la 54 000 de lei. Pariorul recunoaște că și-a încercat norocul orbește și a dat lovitura!

"Norocul a fost prieten cu mine în această duminică. Eu nu cunosc campionatele, daca sincer, pariez la nimereală. De profesie sunt tractorist din Molești", spune câștigătorul, care a mai adăugat că banii i-au picat la țanc, deoarece a avut cheltuieli neprevăzute în ultima perioadă.

A dat lovitura și Dumitru V., tot din Ialoveni. Acesta a pus în joc suma de 10 000 de lei la cota de 8,98, pe 6 meciuri de fotbal din liga a doua a campionatului englezesc, pe un meci din prima ligă turcească, pe Premier League, campionatul belgian și un meci din liga Gambiei din Africa. Intuiția sa a fost răsplătită cu suma de peste 57 000 de lei, dar putea să câștige și mai mult, dar o partidă a fost amânată.

"O umatate din această sumă am pus-o deoparte pentru cheltuielile de sărbători. Ne-am programat și o escapadă la munte cu toată familia, am decis să fac o surpriză la copii", și-a destăuit planurile Dumitru.

Iar Tudor A. din Răzeni, tot din raionul Ialoveni, spune că Moș Crăciun deja i-a adus cadouri familiei sale, cu ajutorul portalului 7777.md. Tânărul a pariat 1000 de lei pe 6 meciuri de fotbal din ligile campionatui englez și a trecut în cont 55 745 de lei. Un alt câștig prețios a ajuns la Roman N. din Cahul. Bărbatul a transformat 10 000 de lei, pariați pe șapte meciuri din Premier League, într-un premiu de 65 833 de lei.

Iar luna decembrie, pe 7777.md a fost stabilit un record al câștigurilor ajunge în conturile amatorilor de sport. Este vorba despre suma astronomică de peste 160 000 000 lei!


Pub