Echipa Partidului „Șor” a aprins luminile de sărbătoare în aproximativ 130 de localități din țară

Campania de inaugurare a pomilor de Crăciun, unul dintre cele mai frumoase și așteptate proiecte ale anului, lansat de echipa Partidului „Șor”, a ajuns la final. Luminile de sărbătoare au fost aprinse în aproximativ 130 de localități din țară, administrate de primarii formațiunii lui Ilan Șor. Pe lângă inaugurarea pomilor de Crăciun, au fost organizate programe artistice, au fost lansate focuri de artificii și au fost împărțite cadouri pentru 15 mii de copii.

Foto: partidulsor.md

Campania de inaugurare a brazilor a început în localitățile din raionul Orhei. Acolo, echipa lui Ilan Șor, în frunte cu conducerea Consiliului raional, a dat startul sărbătorilor de iarnă în toate cele 74 de localități din raion, până în ajunul Crăciunului pe stil nou.

Concomitent, luminițele de sărbătoare s-au aprins în peste 40 de localități din țară, administrate de primari ai Partidului „Șor”. Printre acestea, se numără și comuna Răculești, din care face parte și satul Bălășești, raionul Criuleni.

Primarul comunei Răculești, Ludmila Buzgan, susține că evenimentul privind inaugurarea pomului de Crăciun se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.

„În localitatea noastră, deja s-a instituit o tradiție. Pentru al treilea an consecutiv, în comuna noastră se organizează evenimentul de inaugurare a Pomului de Crăciun. Suntem foarte bucuroși că ne reușește să organizăm astfel de evenimente, la care participă mulți copii. Suntem departe de oraș, nu avem posibilitatea să mergem prin excursii, așa că, astfel de evenimente sunt binevenite. Îi mulțumim echipei lui Ilan Șor care ne-a ajutat la organizarea acestui eveniment”, a menționat primarul Ludmila Buzgan.


„Îi suntem recunoscători Partidului „Șor” pentru evenimentele pe care le organizează deja de mai mulți ani. Pe timp de pandemie nu prea am avut parte de bucurii, dar acum a venit bucuria și în satele noastre. Suntem mulțumiți că sunt organizate sărbători și pentru oamenii de la sate”, a spus o locuitoare a satului Bălășești.

„Am venit aici împreună cu copilul mai mare. Suntem foarte bucuroși că se organizează astfel de evenimente pentru copiii noștri. Le mulțumim tuturor celor care organizează astfel de evenimente”, a menționat o locuitoare a satului Răculești.

„Din 2019, oamenii din localitatea noastră au înțeles că Partidul „Șor” este singurul care poate îndeplini visurile, care nu s-au realizat până în prezent. Am ales un primar din partea acestei formațiuni și suntem foarte mulțumiți. Sunt bunică, am doi nepoți, și ne bucurăm foarte mult de aceste sărbători. Din 2019 și până în prezent, avem parte și noi de sărbători”, a afirmat o altă locuitoare a satului Răculești.


Cei mai fascinați au fost copiii, care s-au distrat cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, au dansat și au primit daruri. Evenimentul a culminat cu un spectaculos foc de artificii.

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, îi felicită pe locuitorii comunei Răculești cu ocazia sărbătorilor de iarnă și îi îndeamnă să se bucure de feeria sărbătorilor de iarnă.

„Mă bucur că reprezentanții primăriilor, care fac parte din echipa Partidului „Șor”, continuă tradiția de a inaugura pomi de Crăciun în localitățile din țară. Astfel de evenimente sunt organizate de dragul copiilor, care merită tot ce e mai bun pentru a crește și dezvolta armonios. Vă doresc tuturor sărbători fericite!”, este mesajul lui Ilan Șor.

Echipa lui Ilan Șor de la Orhei, în frunte cu conducerea Consiliului raional, inaugurează pomi de Crăciun, acesta fiind unul dintre cele mai frumoase și așteptate evenimente al anului. Luminile de sărbătoare vor fi aprinse, până în data de 24 decembrie, când este ajunul Crăciunului pe stil nou, în toate cele 74 de localități din raionul Orhei.

Campania de inaugurare a Pomilor de Crăciun a fost lansată în 2019, la inițiativa liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor. În acest an, campania s-a desfășurat în perioada 16 – 26 decembrie.  


Pub