‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMAIA anunță consultări publice privind Strategia Națională de Dezvoltare Agricolă și Rurală 2022–2027

MAIA anunță consultări publice privind Strategia Națională de Dezvoltare Agricolă și Rurală 2022–2027

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță consultări publice pentru proiectul Strategiei Naționale de Dezvoltare Agricolă și Rurală 2022 – 2027.

Scopul consultărilor publice este stabilirea unui consens și viziuni largi asupra obiectivelor de dezvoltare pe termen mediu și lung aferente domeniului agriculturii și industriei alimentare.

Strategia Naționale de Dezvoltare Agricolă și Rurală 2022 – 2027, în calitate de document-umbrelă de politică publică pentru planificarea strategică a sectorului agricol al țării, reprezintă viziunea și prioritățile Guvernului Republicii Moldova și urmărește dezvoltarea unui sector agroalimentar competitiv, centrat pe lanțurile valorice cu un potențial sporit, prietenos cu mediu ambiant și rezilient la schimbările climatice, care consolidează securitatea și siguranța alimentară și oferă bunăstare și condiții de trai mai bune în mediu rural.

Propunerile și recomandările pentru proiectul inițiat pot fi expediate la adresa Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Direcția analiză, monitorizare și evaluare a politicilor până la data de 3 ianuarie 2022.

Persoana responsabilă: Ruxanda Macuh, consultant principal, tel. 022-204-531, [email protected].

Totodată, comentarii pot fi lăsate pe platforma particip.gov.md.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›