Nagacevschi îl apără pe Ceban, atacat de deputați PAS: „Sunt oameni care muncesc zi și noapte. Măcar față de ei să vă fie rușine”

Viceprimarul, Fadei Nagacevschi, sare în apărarea primarului, Ion Ceban, atacat de unii deputați pentru situația din oraș. „Dacă domnii deputați tot fac politică pe seama condițiilor meteo, poate ne comunică care este situația pe traseele naționale, unde sunt știri în lanț despre accidente din cauza condițiilor meteo?”, a scris acesta, pe Facebook.

Foto: colaj
„Este trist să vezi cum unii deputați se delectează și atacă primarul de Chișinău că nu s-ar interveni suficient pentru deszăpezirea orașului, după spusele lor pe facebook.
Avem un respect pentru toți oamenii care muncesc, indiferent, pe teritoriul Chișinăului sau în Republică.

Reamintesc înalților demnitari că pe străzile Chișinăului, de altfel ca și în toată țara, intervin angajații care lucrează încontinuu la deszăpezirea drumurilor, străzilor centrale și secundare, în curți, pe trotuare și accesele spre suburbii. Sunt oameni care muncesc în teren zi și noapte în aceste condiții.

Măcar față de ei să vă fie rușine, că sunt cetățenii Republicii Moldova care muncesc din greu pentru siguranța noastră și care nu stau în fotolii moi precum DVS scriind pe diverse platforme doar de dragul PR-ului ieftin. Doar cei care habar nu au cum se lucrează pot reacționa în modul în care o fac. Cred, acei deputați, pentru iresponsabilitatea lor ar urma să aducă scuze publice oamenilor care muncesc pentru siguranța noastră”, a scris viceprimarul.

Deputatul PAS, Radu Marian, l-a criticat astăzi pe Ceban, după ce a fost martorul unui accident. De partea cealaltă, primarul a declarat la ședința Primăriei că de 2 zile se lucrează continuu.


Pub