O femeie, spulberată de pe șosea de un tractor condus de un adolescent, la Căușeni

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un tractor condus de un adolescent de 16 ani. Accidentul s-a produs ieri seara, în satul Săiți din raionul Căușeni. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, Mariana Didenco.

Foto: www.belarus.md

„Aseară, ora 19:10, Poliția din Căușeni a fost sesizată despre un producerea unui accident rutier în localitatea Săiți. Ajunși la fața locului, polițiștii preliminar au stabilit că un tânăr de 16 ani, conducând tractorul de model MTZ, cu plug, în timpul deplasării într-o curbă deosebit de periculoasă nu a ținut cont de prevederile Regulamentului Circulației Rutiere, nu s-a isprăvit cu ghidajul și a tamponat pietonul, o femeie de 64 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, pe partea dreaptă, din sens opus”, ne-a comunicat Mariana Didenco.

Fiind testați cu aparatul Drager, s-a stabilit că adolescentul de 16 ani nu a consumat băuturi alcoolice, iar la femeia de 64 ani s-a stabilit 0.64 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

Femeia a fost transportată la Spitalul Raional Căușeni, pentru a-i fi acordat ajutorul medical specializat. Toate circumstanțele cazului se stabilesc.


Pub