Un tânăr de 19 ani din România vrea să revoluționeze piața crypto. Milionar la 19 ani și lansarea FutureCoin

27 Dec. 2021, 17:08
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
27 Dec. 2021, 17:08 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Cristian Filip, în vârstă de 19, fondatorul FutureCoin, își propune ca prin noua tehnologie să revoluționeze piața monedelor virtuale și să rezolve câteva dintre problemele existente în sistemul blockchain actual. Într-un interviu pentru Forbes.ro a oferit mai multe detalii despre planurile sale în ceea ce privește piața crypto.

FutureCoin este o criptomonedă în jurul căreia ne propunem să creăm un ecosistem de proiecte prin care să revoluționăm piața de cripto la nivel mondial. Avem în dezvoltare 12 proiecte, printre care: proiectul FuturePad, o platformă prin care proiectele de calitate pot să își execute rundele de finanțare, Coinfiles, o platformă WEB unde pot fi consultate statistici despre orice criptomonedă, ratele de schimb și volumul real din piață. Platforma se va baza pe o tehnologie de tip AI, care verifică în fiecare minut volumul real al fiecărei monede, cu ajutorul unor echipe externe numite market-makeri. Ne propunem să integrăm și un procesator de plăți în criptomonede pentru magazinele online, să creăm o infrastructură de carduri de debit și ATM-uri, pentru a crește nivelul de absorbție al criptomonedelor în FIAT pentru întreaga lume. Proiectul mai include și o bancă virtuală cu o aplicație fintech, prin care utilizatorii să poată trimite bani oriunde în lume sigur și rapid, dar și posibilitatea de creditare în criptomonede pentru investiții sau nevoi personale. Tot în cadrul ecosistemului FutureCoin se regăsește și noua tehnologie de tip BLOCKCHAIN pe care o lansăm – TRADELINK. Noua tehnologie este, în medie, de 194 de ori mai rapidă față de restul blockchain-urilor existente pe piață în acest moment și poate ajunge la un maximum de 1.000 de ori. Totodată, va fi si cea mai rentabilă platformă, cu comisioane de tranzacționare care ajung și la 2 cenți/per tranzacție. O nouă inovație va fi introducerea unui nou sistem de validare a tranzacțiilor – POT (Proof of Trade). Însă asta nu e tot, lucrăm la dezvoltarea unui browser de internet descentralizat și a unui sistem de transfer de fișiere bazat pe tehnologia blockchain (TRADELINK).”, a declarat Cristian Filip.

De asemenea, Cristian Filip mai consideră că în antreprenoriat pasiunea este foarte importantă pentru a obține rezultate pe măsură.

„Consider că acolo unde există pasiune, există și ambiție și dedicare, iar rezultatele sunt mult mai mari. Cred că este important să îmbini pasiunile cu antreprenoriatul și să îți dezvolți afacerile pe baza pasiunilor tale. Cum auzim des „flacăra pasiunii nu moare niciodată”, cred cu tărie că atunci când ești ambițios și vrei să îți duci pasiunea la un cu totul alt nivel, devii un „animal” care nu se mai poate opri din setea succesului.”

La doar 19 ani, tânărul este milionar și a investit la bursă, în imobiliare și criptomonede.

A început a face primii bani din marketing, iar mai târziu și-a lansat propria afacere.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 11:55
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Soroceanu Olga
19 Apr. 2024, 11:55 // Oameni şi Idei //  Soroceanu Olga

Marina Harin este o antreprenoare pasionată de amenajări și decor cu flori. Ea se confruntă cu o provocare majoră: profitul întârzie să apară. Deși domeniul este plin de potențial, există câteva cauze posibile pentru această situație.

În video de mai jos, afli drumul ei și provocările pe care le are.

Tânăra poate trece de această încercare prin analiză atentă, adaptare și perseverență. Cu o abordare strategică și o atenție deosebită la detalii, afacerea ei de amenajări și decor cu flori poate deveni profitabilă.

Emisiunea „Afaceri la Microscop” poate fi vizionată pe RLIVE TV, joi la 22:00, sâmbăta la 06:00 și miercuri la 16:00.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău