Reportera #diez Valeria Batereanu este laureata Galei Studenților Originari din Republica Moldova 2021

Valeria
Foto: diez.md

La #diez, o parte a echipei este constituită din studenți și studente activi (active) și nu încetăm să ne bucurăm de reușitele lor. Astăzi, 27 decembrie, colega noastră Valeria Batereanu, studentă la Universitatea Corvinus de la Budapesta, a devenit laureată la categoria „Masterat” în cadrul Galei Studenților Originari din Republica Moldova, ediția IX.

Valeria este o amatoare a vinurilor bune (are diplomă de somelieră de la Ministerul Educației), poate face diferența între universurile Marvel și DC, urmărește cu sufletul la gură episoadele din Sex Education, este o bună parteneră de karaoke (de la 3 Sud Est până la „De ce răsare soarele”). Iar dacă vrei să îi auzi vocea, atunci ascultă podcast-ul #sexplicații.

„Noutatea, ca zăpada iarna la Chișinău pe autorități, m-a luat prin surprindere. Sunt copleșită de emoție și mă bucur enorm că efortul meu a fost recunoscut. Mulțumesc mult organizatorilor Galei și Alinei Gîrneț, cea care m-a îndemnat să particip”, spune Valeria.

La fel, Valeriei îi place să scrie, respectiv, a împărtășit mai multe experiențe prin care a trecut la Budapesta, pe care le puteți citi aici și aici. Totodată, reportera e încântată să ducă vocea altor studenți (studente) auzită și are grijă, în acest an, ca proiectul Universitatea #diez să se suplinească cu cât mai multe istorii frumoase. Vedeți aici materialele din categoria Universitatea #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente