image
Sursa foto: poză simbol

Horoscopul zilei de 26 decembrie 2021: Gemenii au parte de iubire în relația de cuplu: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fă-ți timp pentru a face ordine în spațiul în care lucrezi. Luna în Fecioară are o conexiune cu soarele Capricorn, activând sectoarele diagramei tale care guvernează organizarea și cariera. Pe măsură ce ziua continuă, vei dori să-ți asculți instinctul și să urmărești semnele din univers, datorită unei legături blânde dintre Marte și asteroidul vindecător, Chiron. Nu uita să crezi în tine și în visele tale chiar acum.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vibrațiile bune vor circula în această dimineață, pe măsură ce un mare trigon de foc se manifestă în cosmos. Vei simți cel mai acut aceste vibrații de susținere în viața de acasă și la locul de muncă, aducând un plus de motivație atunci când atingi obiectivele, ceea ce te poate ajuta să te simți mai încrezătoare la nivel subconștient. Din păcate, valul se va întoarce în această după-amiază când o serie de aspecte dure zguduie totul în jur, spune horoscopul zilei de 26 decembrie 2021.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi ai putea supraestima tot ceea ce faci, așa că trebuie să ai grijă la părerile celor din jur. Pe de o parte, lucrurile vor merge bine când vine vorba de relațiile platonice și romantice, ajutându-te să te simți susținută și iubită de oamenii care te iubesc. Din păcate, spre finalul zilei te vei simți anxiosă din motive pe care nu le poți explica. Evită să te răsfeți și încercați să îți amintești că e foarte important să te simți bine în pielea ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încearcă să începi devreme la birou astăzi, deoarece un trigon înflăcărat îți crește motivația. Îți oferă în același timp sprijin cosmic în jurul ambițiilor tale financiare și profesionale. Cheia pentru a profita la maximum de aceste vibrații bune este să muncești din greu. Superiorii vor ține seama de eforturile tale. Încearcă doar să nu te suprasoliciți pentru că s-ar putea să te lovești de un zid în această după-amiază. Dacă simți că lucrezi la un loc de muncă în care te-ai plafonat, poate a venit timpul să aplici pentru un nou job.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pe măsură ce ziua de azi își intră în drepturi, un trigon înflăcărat între Lună, Marte și Chiron te va ajuta să-ți găsești vindecarea luând măsuri pentru schimbarea pe care o cauți cel mai mult. Proiectele pasionale vor fi un soi de terapie, deoarece universul deblochează noi niveluri de inspirație și motivație în sufletul tău. Cu toate acestea, lucrurile ar putea deveni puțin dure după-amiază, când se formează un pătrat dur în cosmos. Tensiunea acestui climat cosmic ar putea pune presiune nejustificată asupra relațiilor din jur, spune horoscopul zilei de 26 decembrie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cu cât spațiul tău devine mai ușor și mai curat chiar acum, cu atât te vei simți mai fericită la nivel subconștient. Din păcate, atmosfera va deveni puțin agitată după-amiaza, pe măsură ce oamenii din jur se adună la tine acasă. S-ar putea să ai resentimente dacă alții nu te ajută cu toată munca grea pe care ai făcut-o până acum. În loc să te superi cu privire la repartizarea responsabilităților, continuă să atribui câteva sarcini celor alături de care locuiești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă ți-ai dorit să-ți aduci prietenii și pe ceilalți mai aproape, ia în considerare să inițiezi un mesaj care să-i includă chiar și pe cei mai mici. Încercă să menții conversația la un nivel amuzant pentru a ajuta la facilitarea noilor legături fără a pune presiune asupra situației. Dacă în prezent ești singură, dar te-ai îndrăgostit, acum ar fi un moment bun să încerci să crești dinamica, construindu-ți mai întâi prietenia. Încercă doar să eviți subiectele tensionate sau controversate, mai ales după-amiază.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Chiar dacă ești un semn de apă, ai o reputație de foc care te poate ajuta să pici în picioare cu oricine în aproape orice situație. În această dimineață, se formează un trigon măreț pe măsură ce luna trece prin Leu, inspirându-te să te ridici în picioare, în timp ce îți recunoști valoarea. Dacă simți că ai fost subapreciată în ultima vreme, acest lucru se oprește astăzi. În viața profesională, acesta este un moment bun pentru a te asigura că nu ești responsabilă de sarcini peste nivelul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Încrederea în tine va primi un impuls astăzi, pe măsură ce un trigon înflăcărat îți va accelera motoarele creative, spirituale și personale! Ia măsuri pentru a atinge obiectivele și proiectele pasionale chiar acum. Ești o forță de luat în seamă și nimeni nu va avea curajul să îți stea în cale. Deși vei continua să te simți ca un rockstar mai devreme în cursul zilei, va fi important să îți verifici ego-ul și să îți cunoaști limitele, spune horoscopul zilei de 26 decembrie 2021, notează catine.ro.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi ai putea avea parte de câteva provocări. Pe măsură ce lună în Leu intră într-un triunghi dur cu Saturn, planeta ta conducătoare, și Uranus rebel, lucrurile se schimbă. Aceste vibrații te vor iubi într-o varietate de moduri, deși cel mai mare impact ar putea fi asupra finanțelor tale. Fii atentă la oportunitățile de afaceri sau la împrumuturile personale atunci când sunt implicați prietenii tăi. De asemenea, ai putea să te confrunți cu cheltuieli neașteptate, în special în jurul proiectelor tale sau al obiectivelor creative.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Să-ți iei puțin timp e imperativ pentru pacea ta interioară astăzi. Un pătrat dur se manifestă în cosmos în această după-amiază. Deși nu este cel mai plăcut lucru de făcut, s-ar putea să fie nevoie să stabilești limite chiar acum, în special cu partenerul de cuplu. Dacă ești într-un parteneriat domestic, vezi dacă poți să-l convingi să plece câteva ore. Doar așa poți avea câteva momente de liniște. Verifică rutina de îngrijire personală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această dimineață, un trigon înflăcărat se va forma pe cer, intensificând vibrația colectivă, scoțând în același timp latura pasională din tine. Fiind unul dintre cele mai sensibile semne din grup, va trebui să fii foarte precaută. Cu atâta energie care atârnă în aer, ar fi ușor să te simți copleșită de tot ce se întâmplă. Fă tot posibilul pentru a obține o sesiune de meditație sau un antrenament înainte de a începe ziua, spune horoscopul zilei de 26 decembrie 2021.

Noutăţile partenerilor

comentarii: