(foto) În centrul Chișinăului, s-a deschis un nou pub cu bere craft de la Florești. Cum arată și care sunt prețurile

pubrs8
Foto: Rockscor

De Crăciunul din 2021, la un an de când s-a deschis berăria RockScor din Florești, a fost inaugurat primul pub oficial al acestei berării în capitală. Pe Pârcălab 31, puteți vizita pubul 1516 by RockScor Brewery.

În urma deschiderii berăriei de la Ghindești în 2020, RockScor s-a bucurat de un succes impresionant. Susținerea oaspeților noștri ne-a motivat să deschidem noul local 1516 by RockScor Brewery în Chișinău pentru a delecta iubitorii de bere craft de calitate. Conceptul designului a fost materializat de echipa de la A Studiya. Scopul nostru a fost să creăm locul perfect în inima orașului pentru a avea parte de o experiență gastronomică inedită”, spun cei de la RockScor.

I-am întrebat de ce anume 1516? 1516 este anul când a apărut Legea purității berii în Germania (Reinheitsgebot), iar dacă aduni 15 cu 16, atunci îți iese 31, iar localul se află pe strada Vlaicu Pârcălab 31.

Prețul berii RockScor la halbă pentru 0,5 l variază între 45 și 65 de lei în funcție de stilul dorit, iar la sticlă – între 35 și 51 de lei.

Produsele din carne din restaurant sunt din carne crescută și procesată de RockScor.

Mai jos, puteți vedea toate prețurile din local.

Sursă foto: RockScor

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente