NGM Company a oferit 200 de cadouri pentru copii din satele Borogani și Corlăteni

O nouă zi presupune noi destinații pentru campania socială "Să aducem sărbătoare copiilor". Echipa NGM Company a vizitat familiile defavorizate din satele Borogani, Leova și Corlăteni, Râșcani. 200 de copiii s-au bucurat de câte un cadou cu dulciurile preferate.

Foto: 7777.md

Primarii localităților au recunoscut că această inițiativă este bine-venită în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Ne-ați surprins plăcut cu această donație pentru copiii din localitate, în mod special pentru copiii din familii social-vulnerabile și cei care sunt în situații de risc. Bineînțeles că ei o să aibă un prilej în plus de a zâmbi și a se simți fericiți", a declarat primarul satului Borogani, raionul Leova, Elena Savițchi.

"Avem o deosebită plăcere să primim cadourile pe care le-ați adus pentru copiii din sat. Desigur că vă mulțumim și pentru terenul de joacă amplasat în parcul satului, în vara anului 2020. Vă mulțumim mult! La anul și la mulți ani!", a adăugat primarul satului Corlăteni, raionul Râșcani, Veaceslav Bold.

În cadrul campaniei, NGM Company și-a propus să împartă dulciuri pentru peste 2 000 de minori din 19 localități.

Pe parcursul anilor 2019-2021, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a alocat peste 7 milioane de lei pentru diferite proiecte de susținere a populației Republicii Moldova.


Pub