(video) Un nou filmuleț lansat de Maia Sandu, la un an de mandat: Nu există soluții rapide, trebuie doar să lucrăm mai mult și mai bine

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a lansat un nou filmuleț la un an de mandat. „Facturile și prețurile, majorate din cauza pandemiei și a crizei economice, afectează oamenii cu venituri modeste. Știu că e greu. Nu există soluții rapide pentru aceste greutăți. Trebuie doar să lucrăm mai mult, mai bine, în toate instituțiile”, a spus președinta.

Foto: UNIMEDIA

„Pe 24 decembrie 2020, datorită votului dumneavoastră, am fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Împreună, am reușit multe lucruri bune în acest an, dar am avut parte și de momente dificile. Facturile și prețurile, majorate din cauza pandemiei și a crizei economice, afectează oamenii cu venituri modeste. Știu că e greu. Nu există soluții rapide pentru aceste greutăți. Trebuie doar să lucrăm mai mult, mai bine, în toate instituțiile. Asta vom face - cu acest gând îmi încep fiecare zi.

Avem de construit, în Moldova, un stat cu o economie viguroasă, cu infrastructură bună, cu școli și spitale moderne, o țară în care vrei să trăiești. Primii pași au fost făcuți în acest an, iar în anii care vin, vom continua să ne mișcăm înainte, împreună cu colegii din Parlament și Guvern.

Nu am venit în politică să vă furăm - am venit să lucrăm pentru voi. După iarnă mereu vine primăvara. Cu eforturi comune, putem oferi țării noastre un prezent prosper și un viitor pe măsură. Împreună putem schimba în bine țara noastră, Republica Moldova”, arată mesajul președintei.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a mai lansat un filmuleț despre realizările sale, dar și ale partidului de guvernare - PAS, la data de 14 decembrie.

La 15 noiembrie 2020, candidata PAS, Maia Sandu, a câștigat detașat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, ea având un avans de peste 15 puncte procentuale după numărarea a 100% de procese verbale, obținând 57,75%.

Contracandidatul său, candidatul independent Igor Dodor, susţinut de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, a fost votat de 690.139 dintre alegători, respectiv 42,25%.

Maia Sandu a fost aleasă de 943.486 de cetățeni, devenind astfel, primul președinte al țării votat de un număr atât de mare de alegători.


Pub