Maia Sandu, mesaj de Crăciun: În aceste zile, să avem grijă de cei, cărora le lipsește căldura sărbătorilor

Șefa statului, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului pe stil nou. „Suntem o țară mică, dar o familie mare. Iar Crăciunul, întotdeauna, este despre familie și iubire, solidaritate și generozitate, despre empatie și puterea de a dărui”, a menționat Sandu.

Foto: Maia Sandu/fb

Suntem o țară mică, dar o familie mare. Iar Crăciunul, întotdeauna, este despre familie și iubire, solidaritate și generozitate, despre empatie și puterea de a dărui. De aceea, vă îndemn ca, în aceste zile, să avem grijă de cei, cărora le lipsește căldura sărbătorilor.

Vreau să transmit un gând bun și celor care, de sărbători, sunt departe de casă, dar și celor care sunt la muncă, care au grijă de liniștea noastră sau care salvează vieți. Avem nevoie de solidaritate, de grijă reciprocă, pentru a trece mai ușor peste greutăți și pentru a ne bucura de ziua de mâine. Crăciun fericit tuturor!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Președinta Maia Sandu a participat ieri seara, alături de Prim-ministra Natalia Gavrilița și de Președintele Parlamentului, Igor Grosu, la deschiderea Târgului de Crăciun organizat în capitală de Guvernul Republicii Moldova. Șefa statului i-a salutat pe oamenii prezenți în public, dar și pe cei care au urmărit evenimentul online sau la televizor, urându-le tuturor sărbători luminate.


Pub