luni, 22 aprilie, 2024
5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Ștefan Andrei: Am cumpărat combina New Holland CX 6.90, cea mai bună la...

VIDEO. Ștefan Andrei: Am cumpărat combina New Holland CX 6.90, cea mai bună la capitolul universalitate

Recomandate

Agricultorul Ștefan Andrei a ales în această toamnă să-și îmbunătățească parcul de tehnică agricolă din întreprindere, achiziționând combina New Holland CX 6.90.

Pe lângă caracteristicile deosebite ale combinei, unul dintre factorii ce l-au determinat pe fermier să opteze anume pentru aceasta, este colaborarea de lungă durată cu Vadalex Agro, distribuitor oficial pe teritoriul Moldovei a tehnicii agricole New Holland.

„La achiziționarea tehnicii agricole este importantă atât calitatea acesteia, cât și deservirea la timp. De aceea, având o experiență bună de lucru cu Vadalex Agro, dar și cumpărând anterior și altă tehnică New Holland de la această companie, am decis să cumpăr și combina CX 6.90. Sunt sigur că-și va demonstra performanța în câmp, având o universalitate deosebită și mai multe funcții utile”, spune Ștefan Andrei.

Combina New Holland CX 6.90

CX 6.90 este declarată a fi cea mai bună combină la capitolul universalitate.

Cu secțiuni concave detașabile, schimbarea de la o cultură la alta poate fi realizată foarte ușor. O gamă largă de ajustări pentru o anumită cultură vă permite să configurați în mod optim combina pentru orice condiții de recoltare.

Totodată, gama largă de batatoare pentru cereale și porumb oferă versatilitate maximă.

Combina CX 6.90 este dotată cu sistemul Smart Sieve, care creează o mișcare laterală a sitelor ce direcționează boabele în partea superioară.

Sistemul inovator controlează mișcarea laterală a sitei se adaptează atât în funcție de gradul de inclinare a terenului, cât și de tipul boabelor ce sunt recoltate.

Sistemul Autofloat oferă o precizie maximă de poziționare a hederului în funcție de starea terenului. Intrarea în pământ a hederului este evitată atunci când lucrați în pantă și se menține înălțimea corectă atunci când lucrați în rampă.

Existând mai puțină presiune pe pământ, se reduce uzura, se limitează riscul preluării de pietre și se menține înălțimea corectă, necesare pentru lucrările ce urmează după recoltare.

Mai multe detalii despre combină puteți afla de la reprezentanții Vadalex Agro.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale