image
Sursa foto: jurnal.md

Sistări de apă pe mai multe adrese din capitală

Consumatorii de pe mai multe străzi din orașul Durlești vor rămâne luni, 27 decembrie, fără apă la robinet. Sistările sun planificate între orele 09.00 și 21.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări la stația de pompare a apei „Cartușa” din Durlești.

Furnizarea apei va fi întreruptă pe strada și stradelele N. Testemiţanu, precum și pe străzile  E. Loteanu, Gr. Grigoriu, Basarabia și stradela 1 Codrilor. De asemenea, apa va fi oprită la întreprinderile pomicole: La Fântână, Luceafăr, Pârlea, Lesnaia, Poleana, Automobilist, Meliorator, Pădurețul, Poiana Silvică, Zdarovia, Colos, Dumbrava Nouă și Valea Salcâmilor.

Marți, este posibilă sistarea apei în localitățile Tohatin, Cheltuitor, Colonița și Maximovca. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, poate fi deconectată energia electrică, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Noutăţile partenerilor

comentarii: