image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Lenuța Burghilă se retrage din politică: „Am decis după o îndelungată chibzuință și la îndemnul admiratorilor”

Artista Lenunța Burghilă, protagonista unui scandalos proiect electoral pe timpul guvernării comuniste, „Caravana Culturii” și membră a partidului PACE, fondat și condus de Gheorghe Cavcaliuc, care pe moment se ascunde peste hotare, a anunțat că se retrage „din viața politică”.

Dragi prieteni, cetățeni! Vreau să vă anunț că mă retrag din viața politică și totodată renunț la calitatea de membru al PP PACE. Am decis după o îndelungată chibzuință și la îndemnul admiratorilor mei de-o viață, că este momentul să mă întorc definitiv doar la cariera mea de Artist. A fost o experiență de la care am avut de învățat. De astăzi consider închisă această filă din viața mea”, anunță Lenuța Burghilă pe pagina sa de facebook.

Amintim că Gheorghe Cavcaliuc, liderul partidului PACE, în care Lenuța Burghilă ar fi desfășurat o activitate politică, este învinuit de huliganism în dosarul „verde de briliant”, precum și de înscenarea unui viol și înscenarea transportării ilegale a cartușelor Kalașnikov în Ucraina, în scopul fabricării cauzelor penale contra lui Gheorghe Petic și Ruslan Verbițchi. Acesta a fost anunțat în căutare internațională și ultima oară a fost văzut la Londra.

Noutăţile partenerilor

comentarii: