image
Sursa foto: Profimedia

Cei mai buni 11 jucători care pot semna cu orice echipă de la 1 ianuarie 2022

Mai mulți fotbaliști de top se apropie de finalul contractului cu formațiile lor, iar primul 11 format din aceștia ar forma o echipă care s-ar putea bate pentru câștigarea Champions League.

Pe lângă Kylian Mbappe, a cărui situație contractuală este deja cunoscută de majoritatea microbiștilor, apar alte nume importante precum Lorenzo Insigne, de la Napoli, sau Paulo Dybala, de la Juventus.

Luna ianuarie înseamnă și momentul în care jucătorii care intră în ultimele 6 luni de contract pot semna cu orice club, iar cel mai bun prim 11 ar părea interesant pentru orice grupare din lume.

4 jucători din Serie A, 2 din Ligue 1, 2 din La Liga, 2 din Eredivise și unul din Bundesliga sunt oamenii aleși de The Sun.

După ce în ultimele luni s-a scris foarte mult despre o posibilă mutare al lui Mbappe la Real Madrid, acum francezul are mari probleme având în vedere că PSG urmează să-i înfrunte pe "galactici" în optimile Champions League.

Potrivit AS, dacă francezul va face un meci mare pentru Paris Saint-Germain, există șanse ca fanii lui Real Madrid să-l critice și să se încerce blocarea transferului său pe Santiago Bernabeu din vară.

Dacă va fi foarte slab în cele două partide, va crea o atmosferă tensionată la PSG pentru restul sezonului, ceea ce nu ar fi confortabil nici pentru club, nici pentru jucător.

De asemenea, familia lui Kylian Mbappe și-ar dori ca orice discuție să fie sistată până după partidele din optimile Ligii Campionilor, pentru a nu apărea alte probleme neprevăzute inițial. Astfel, planează un sentiment de incertitudine asupra mutării lui Mbappe la Madrid.

Paris Saint-Germain încearcă în zadar să-i prelungească contractului starului francez. Acesta a refuzat toate propunerile de până acum. Președintele celor de la PSG, Leonardo, nu și-a pierdut speranța și a recunoscut că nu va înceta să-l ”asalteze” cu oferte.

”Nu pot să vă asigur că va rămâne. Kylian este formidabil. Este diferit, unic. Ei bine, știi ce vrem... Dar vom vedea. Putem spune că a fost un moment în care am discutat cu mai mult entuziasm (n.r. - despre reînnoire)”, a declarat Leonardo, în aceste zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: