(foto) Cine sunt cei mai buni studenți și cele mai bune studente în anul 2021 la ASEM

FotoJet – 2021-12-23T191403.455
Foto: ASEM

În cadrul ședinței Senatului ASEM din 22 decembrie 2021 a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor și premiilor câștigătorilor concursului „Cel Mai Bun Student (Studentă) ASEM”, ediția a XIX-a. Fiecare participant (ă), prin conținutul dosarului, a reflectat competențe, sârguință și dedicație.

Procesului de jurizare a fost realizat de către: Casian Angela – dr., conf. univ., Directoarea Şcolii Masterale de Excelență în Economie și Business; Zaporojan Veaceslav – dr., conf. univ, Decanul Facultăţii „Economie Generală şi Drept” și Rusu Aurelia – câștigătoarea Premiului Mare a Concursului „Cea mai Bun Studentă ASEM”, ediția XVIII.

Așadar, premiul Mare a fost oferit studentului Danila Victor, care a primit un premiu în valoare de 5 500 lei.

„Concursul «Cel mai bun student ASEM» pentru noi este o recunoaștere a eforturilor depuse și a performanțelor obținute pe parcursul anului academic. Este o apreciere a muncii perseverente și a dorinței constante de a deveni mai buni azi decât am fost ieri”, a menționat Danila Victor în cadrul ceremoniei.

ASEM

Pe locul I s-au plasat Codrean Violeta și Boldurescu Mihaela, cărora li s-a oferit câte un premiu bănesc în valoare de 4 500 lei.

Premianții locului II, Negoiţa Ioan, Burlacu Felicia, Margarint Denis au primit premii bănești în valoare de câte 3 500 lei.

Câștigătorii locului III, Plămădeală Olivia, Simonov Alina, Colesnicova Vlada, Tomşa Cristina au primit câte 3 000 lei fiecare.

Toți zece „Cei mai Buni Studenți și Studente” au primit medalii ASEM și diplome.

ASEM

De asemenea, au fost oferite șase Premii Speciale a câte 3 000 lei pentru Lipai Victoria, Burlacu Dumitru, Patraşco Veronica prin jurizarea sponsorului „JT International Trading” și pentru Guţu Cătălina, Şargu Cătălin, Calin Alina, prin jurizarea sponsorului Microinvest.

Toți participanții concursului care nu s-au regăsit în lista câștigătorilor, vor primi câte un Power Bank, Diplome de Participare, agende cu logo-ul ASEM și sticle portabile.

ASEM

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente