image
Sursa foto: Getty Images

Anunțul lui Mino Raiola îi face pe fanii Barcelonei să viseze! Ce crede Erling Haaland despre situația catalanilor

Cursa pentru semnătura lui Erling Haaland (21 de ani) a început să devină din ce în ce mai aprigă, iar Barcelona este ultima mare echipă intrată pe fir.

Deși are probleme financiare serioase și trece printr-o formă sportivă slabă, formația de pe Camp Nou vrea să îl transfere de la Borussia Dortmund, iar președintele Joan Laporta s-a întâlnit săptămâna trecută cu impresarul fotbalistului, Mino Raiola, pentru a discuta despre posibilitatea unei mutări.

Într-un interviu acordat recent, agentul italian a fost întrebat dacă Haaland este dispus să aștepte ca Barcelona să-și revină și să mai rămână încă un an la Borussia Dortmund. Raiola a răspuns că atacantul poate face asta pentru orice echipă, nu doar pentru catalani, întrucât nu este neapărat să plece din Germania la finalul ediției actuale.

Mai mult, agentul a oferit și o declarație care le permite fanilor catalani să viseze. Haaland ar fi conștient că Barcelona trece doar printr-o perioadă nefastă și că își va reveni curând, lăsând de înțeles că și formația blaugrana va fi luată în considerare atunci când norvegianul își va alege următoarea destinație.

"Poate aștepta orice echipă. Nu avem un precontract semnat cu niciun club. Vom căuta să alegem cea mai bună opțiune și nu elimin varianta unui an suplimentar la Dortmund, teoretic încă este posibil. Va rămâne mereu una dintre cele mai mari echipe din lume, în ciuda formei sale actuale. El știe că într-un an sau doi își vor reveni", a declarat impresarul, conform AS.

Conform publicației spaniole Sport, Laporta crede că PSG va da totul pentru achiziționarea norvegianului dacă îl va pierde pe Kylian Mbappe în vară. Până acum, parizienii nu i-au făcut nicio ofertă vârfului de pe Westfalenstadion, dar asta deoarece încă mai speră să îl păstreze pe francez.

Totuși, dacă PSG îl pierde pe Mbappe, Haaland va fi văzut ca cel mai potrivit înlocuitor. Cum Barcelona trece printr-o situație financiară complicată iar vicecampioana Franței este una dintre cele mai bogate echipe din lume, Laporta consideră că nu are șanse să câștige o posibilă luptă cu PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: