image
Sursa foto: Instagram

Mbappe, convins de coechipieri să rămână la PSG? Cadoul primit la petrecerea de ziua lui

Kylian Mbappe a împlinit 23 de ani, luni, 20 decembrie, iar coechipierii de la PSG i-au pregătit mai multe surprize, în tentativa de a-l convinge pe starul francez să rămână la Paris.

Contractul lui Mbappe cu Paris Saint-Germain expiră pe 30 iunie 2022, iar atacantul este dorit cu insistență de Real Madrid.

Aseară, Kylian Mbappe a petrecut alături de coechipieri într-un restaurant din Paris, iar Sergio Ramos a publicat un clip video. Sărbătoritul a primit un tort uriaș, pe mai multe niveluri.

Cadoul special pentru Mbappe a fost un tricoul al echipei PSG cu mesajul “Mbappe 2050”, aluzie la faptul că atacantul francez trebuie să rămână la echipă până în 2050.

Kylian Mbappe a înscris mai multe goluri decât Leo Messi și Cristiano Ronaldo împreună, luând în calcul doar cifrele până la vârsta de 23 de ani.

Kylian Mbappe s-a născut la Paris, dar s-a format ca fotbalist la AS Monaco. A ajuns la PSG în vara anului 2017, sub formă de împrumut, apoi campioana Franței s-a transferat definitiv în 2018, pentru 145 de milioane de euro.

160 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, potrivit Transfermarkt.

În acest sezon, Kylian Mbappe are 15 goluri și 15 pase decisive în 24 de meciuri, în toate competițiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: