Echipa lui Ilan Șor de la Orhei inaugurează pomi de Crăciun, în localitățile din raion

Echipa lui Ilan Șor de la Orhei, în frunte cu conducerea Consiliului raional, inaugurează pomi de Crăciun, acesta fiind unul dintre cele mai frumoase și așteptate evenimente al anului. Luminile de sărbătoare vor fi aprinse, până în data de 24 decembrie, când este ajunul Crăciunului pe stil nou, în toate cele 74 de localități din raionul Orhei.

Foto: partidulsor.md

Startul campaniei de inaugurare a brazilor a fost dat în 16 decembrie, în șase localități din raionul Orhei - Cucuruzeni, Ocnița-Răzeși, Mălăiești, Târzieni, Zorile și Clișova. Pe lângă inaugurarea pomilor de Crăciun, au fost organizate programe artistice, au fost lansate focuri de artificii, iar copiii au primit cadouri.

Atmosfera de sărbătoare din comuna Cucuruzeni, din care face parte și satul Ocnița-Răzeși, a fost una pe cinste. Localnicii, de la mic, la mare s-au adunat în centrul comunei, pentru a întâmpina cum se cuvine sărbătorile de iarnă.

„Atmosfera de sărbătoare este minunată. Este foarte bine organizat. De obicei, ieșim tare rar din casă, nu avem posibilitatea să-i ducem pe copii să se distreze în locuri frumoase. Mulțumim organizatorilor!”, a menționat o locuitoare a comunei Cucuruzeni.

„Copiii au așteptat cu nerăbdare aceste eveniment. Ne bucurăm să-i vedem fericiți”, a spus o altă locuitoare a comunei.

La eveniment a participat și deputatul Partidului „Șor”, Marina Tauber, care le-a urat sărbători fericite tuturor participanților la evenimentul festiv.

„Sunt inspirată de energia pozitivă a copilașilor prezenți la acest eveniment. Sunteți cu toții foarte frumoși. Mă bucur să văd atâția copii, ceea ce înseamnă că în comună sunt condiții bune pentru creșterea lor. Vă urăm multă sănătate, fericire, cât mai multe emoții pozitive și să aveți parte de tot ce este necesar pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Echipa noastră, în frunte cu Ilan Șor, vă iubește foarte mult”, a fost mesajul Marinei Tauber.

De asemenea, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, i-a invitat pe localnicii comunei Cucuruzeni, dar și pe locuitorii întregului raion Orhei, la OrheiLand, acolo unde, în data de 25 decembrie, va fi deschis tradiționalul târg de Crăciun și unde totul va fi gratuit.

„Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă sunt organizat în special de dragul copiilor, pentru că ei așteaptă cu nerăbdare aceste sărbători. Copiii trebuie să fie fericiți din toate punctele de vedere”, a menționat Pavel Verejanu.


Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a participat la inaugurarea bradului din satul Clișova, raionul Orhei, acolo unde a fost întâmpinat de zeci de copii fascinați de petrecere.

„Proiectul privind inaugurarea brazilor de Crăciun este unul dintre cele mai frumoase și mai așteptate ale anului. Mă bucur să văd bucuria și împlinirea din ochii copiilor, care așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Moș Crăciun și să primească daruri. Vom continua să organizăm astfel de evenimente, care le aduc bucurie copiilor. La mulți ani tuturor!”, a afirmat Dinu Țurcanu.

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, a salutat faptul că reprezentanții Consiliul Raional Orhei continuă tradiția de a inaugura pomi de Crăciun în localitățile din raion.

„Toată lumea, de la mic la mare, este invitată să se bucure de feeria sărbătorilor de iarnă și să împartă starea de bine cu ceilalți. Binele este molipsitor. Vă doresc tuturor sărbători fericite!”, este mesajul lui Ilan Șor.

Din 16 decembrie și până în prezent, luminile de sărbătoare s-au aprins în peste 40 de comune și sate printre care: Mălăiești, Clișova, Cucuruzeni, Zorile, Brăviceni, Mitoc, Pelivan, Neculăieuca, Seliște, Vatici, Puțintei, Ghetlova, Crihana, Pohorniceni, Piatra, Susleni, Berezlogi, Vîșcauți, Jora de Mijloc, Mîrzești, Bulăiești, Step-Soci și Bolohani.

De asemenea, în cadrul campaniei de inaugurare a pomilor de Crăciun, vor fi împărțite cadouri pentru 15 mii de copii.


Pub