Petrom, pe prima poziție în Topul angajatorilor din Republica Moldova

Compania Petrom a fost desemnată cel mai bun angajator din Republica Moldova, în 2021.

Foto: Petrom

 Premiul a fost acordat în urma unui studiu efectuat de AXA Management Consulting în colaborare cu Asociația Businessului European (EBA), care au identificat companiile ce oferă cele mai bune condiții de lucru din țară. Astfel, 47 de companii din sfera finanțelor, IT, distribuție, vânzări și producere au fost evaluate prin intermediului unui chestionar anonim, adresat personalului managerial și specialiștilor. 


Petrom a reușit să devină angajator de top în baza mai multor criterii, precum condițiile de lucru, salarizare, oportunități de dezvoltare și caracterul relațiilor în companie.

„Acest titlu ne responsabilizează și mai mult în fața echipei noastre. Vom continua să oferim oportunități unice de dezvoltare a carierei şi pachete importante de beneficii pentru angajaţii noștri, traininguri locale şi în afara ţării, deplasări, instruiri online, asigurare medicală privată, compensarea abonamentelor pentru sport și multe altele”, a declarat Tatiana Cartoflea, șef al serviciului Resurse Umane din cadrul Petrom.


Compania și-a început activitatea în Republica Moldova în anul 2000, prin achiziţionarea primei staţii de alimentare. Astăzi, Petrom numără în jur de 700 de angajați, fiind, totodată, un contribuabil important la bugetul de stat al țării.

Petrom Moldova este parte a grupului internațional OMV Petrom, care este cea mai mare companie de petrol și gaze din România. Aceasta din urmă face parte din OMV Group, companie internațională austriacă. În activitatea sa, Petrom aplică standarde internaționale de politică organizațională și managerială, cu referire la calitatea produselor, mediu și securitate.


// console.log('no ads situation')