Olesea Stamate comentează zvonul că ar fi nepoata lui Constantin Botnari: Chiar astăzi citeam știrea și zic „O! Moșul!”, în glumă, desigur

Președinta Comisiei Juridice a Parlamentului, Olesea Stamate neagă informațiile că ar fi nepoata fostului secretar General al Partidului Democrat, Constantin Botnari, alias borsetka lui Vladimir Plahotniuc. „Este o bârfă încă din 2019, nu este adevărat. Nici măcar nu l-am văzut în față vreodată pe domnul Botnari”, a declarat Stamate la Puterea a Patra de la N4.

Foto: UNIMEDIA

„Zvonul acesta este din 2019, din momentul din care a fost numită în funcția de ministră al Justiției, am aflat și eu că am un moș de care nu am știut. Este o bârfă, nu l-am văzut în față niciodată pe domnul Constantin Botnari. Chiar astăzi citeam o știre și zic: „O! Moșul!”,  în glumă desigur”, a menționat Olesea Stamate.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a formulat o nouă învinuire în privința lui Vladimir Plahotniuc și Constantin Botnari. Aceștia sunt învinuiți de complicitate la depășirea atribuțiilor de serviciu și instigare la falsificarea actelor publice, în iunie 2019, în privința fostului director al Agenției Servicii Publice.


Pub