(foto) „Chiar dacă sunt o regină rea, astăzi vreau să fiu bună”: „Covorul moldovenesc”, proaspăt așternut pe Aleea din bulevardul Grigore Vieru, inaugurat

Aleea Grigore Vieru a fost inaugurată astăzi, împreună cu locuitorii Chișinăului, după reabilitare și modernizare. Tot astăzi au fost aprinse luminițele decorative.

Foto: Captură de ecran

La eveniment a fost prezent primarul capitalei, Ion Ceban, care a venit cu mulțumiri partenerilor care au pus umărul la renovarea aleii.

Covorul moldovenesc în pavaj este un element nou în reabilitarea Aleii „Grigore Vieru” și aceasta a devenit o locație atractivă pentru locuitorii și oaspeții capitalei. Covorul este amenajat pe segmentul strada pietonală E. Doga–str. Ierusalim, proiectul fiind realizat cu suportul financiar al Agenției Turce de Cooperare și Coordonare (TIKA).

Totodată, o parte din lucrări în cadrul proiectului au fost efectuate cu suportul unei bănci comerciale, în baza acordurilor de colaborare și sponsorizare.

Mă bucur că acest loc din inima Chișinăului a prins viața. Dacă ne mai aducem aminte, acum doi ani, această zonă era împânzită de panouri publicitare, care urâțeau orașul nostru.

Este unul din zecile proiecte de suflet realizate de Primăria Chișinău, care, cu siguranță va aduna multă lume, în fiecare zi”, a menționat Ion Ceban.

La eveniment au participat diferite personaje de poveste, iar moderatoarea a fost „o regină rea”, dar care astăzi a decis să fie bună și să aprindă luminițele decorative.





Pub