Un distribuitor de electrocasnice din România trece Prutul

21 Dec. 2021, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Dec. 2021, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Compania ZASS România, care importă şi distribuie de 30 de ani pe piaţa locală produse electrocasnice, produse de încălzire, răcire sau ventilaţie sub marca germană ZASS dar şi alte branduri, estimează o cifră de afaceri de aproximativ 32 de milioane de lei la finalul anului în curs, în creştere cu 10% comparativ cu anul precedent şi are planuri de extindere pe piaţa din Moldova.

Estimările pentru anul acesta sunt undeva la 32 de milioane de lei. Poate mai mult, pentru că mai avem timp până se termină anul, dar ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 10% faţă de anul trecut. Iar anul viitor ne dorim să ne extindem şi în Moldova.“, a spus în cadrul emisiunii ZF Ecosistemul Marketplace, Tiberius Toader, director general al ZASS România.

În 2020, când pandemia a mutat oamenii în mediul online iar segmentul de e-commerce a înregistrat o creştere exponenţială pe piaţa din România, compania a înregistrat afaceri de 29 milioane de lei, înregistrând o creştere de aproape 50% faţă de anul 2019, când avea o cifră de afaceri de peste 19,8 mil. lei. „Contextul acestei pandemii ne-a ajutat să creştem. Dar există o explicaţie pentru acest lucru, pentru că a fost o creştere normală având în vedere măsurile impuse şi trecerea la munca în sistem remote, şcoala online. În mod clar oamenii au avut nevoie de electrocasnice noi sau mai mari“, a mai spus Tiberius Toader, care a adăugat că cele mai căutate produse au fost dozatoarele de apă.

Realitatea Live

27 Mart. 2024, 15:57
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
27 Mart. 2024, 15:57 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Național Geografic estimează că doar în America sunt 900 de mii de francmasoni, 6 milioane ar fi la nivelul întregii planete. Determinarea celor mai faimoși francmasoni este dificilă, deoarece organizația este notoriu secretă. Francmasoneria este una dintre cele mai vechi și mai mari organizații care datează din secolul al XVII-lea.

Simbolurile și ritualurile masonice infame i-au intrigat de mult pe străini. Masonii sunt cunoscuți în parte pentru „simboluri francmasoneriei”, pătrate. De altfel, acest simbolism este o modalitate prin care francmasonii se identifică unul pe altul în mod discret.

Francmasoni cu avere de miliarde

Conform credinței populare de lungă durată, francmasonii reprezintă cea mai puternică societate secretă din lume. În timpul inițierii, francmasonii ar fi făcut un „legământ de tăcere”. Acesta îi împiedica să dezvăluie vreodată detalii despre apartenența sau cunoștințele lor despre masonerie.

Se spune că cel puțin 14 președinți francmasoni ar fi ocupat Casa Albă. Astăzi, se spune că Bill Gates și alți nouă miliardari sunt membri ai acestei societăți secrete. Dacă aceste zvonuri care circulă îndelung sunt corecte, cei mai bogați francmasoni au o valoare netă combinată de peste 294 de miliarde de dolari.

Averea netă a lui Bill Gates este de 115,4 miliarde de dolari. Iar Gates este pe locul șapte pe lista Forbes a celor mai bogați oameni din lume. Zvonurile despre asocierea lui Bill Gates cu Francmasoneria sunt aproape la fel de vechi ca internetul. Warren Buffett este următorul pe listă.

Acesta se mândrește cu o avere netă gigantică de 117,1 miliarde de dolari. Un motiv principal pentru care Buffett este suspectat ca fiind francmason este acela că a fost citat pe larg în mai multe publicații ale francmasonieriei. Următorul pe listă este David René de Rothschild cu o avere de 8 miliarde de dolari.

Zvonurile francmasoneriei Rothschild sunt aproape sigur derivate din implicarea extinsă a familiei în finanțe și servicii bancare din întreaga lume. În afara celor mai bogați oameni din lume, se vehiculează că și trei vedete ar avea legături cu această organizație. Rihanna, Jay-z și Sean Combs se află printre cei enumerați.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău