TikTok își deschide restaurante pentru fani! Vor putea comanda cele mai populare rețete de pe platformă

21 Dec. 2021, 17:14
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
21 Dec. 2021, 17:14 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Compania din spatele platformei sociale TikTok se pregătește de lansarea unui nou serviciu prin intermediul căruia preparatele devenite populare în filmulețele de pe platformă pot fi comandate de către utilizatori.

Potrivit informațiilor, TikTok va implementa un sistem de ”cloud kitchen”, împreună cu Virtual Dining Concepts și Grubhub. Serviciul se va numi ”TikTok Kitchen” și va fi disponibil pentru început pe piața din Statele Unite ale Americii.

*cloud kitchen reprezintă un concept ce poate fi văzut ca un restaurant care doar livrează și nu oferă o locație unde poți servi preparatele. Deseori, aceste business-uri sunt considerate ”restaurante virtuale”, deoarece se concentrează mult pe prezența în mediul virtual pentru a atrage comenzi, fizic business-ul deținând doar bucătăria unde sunt făcute preparatele.

Meniul de la restaurante va include cele mai populare filmulețe cu mâncare de pe TikTok, pe care oamenii le pot livra apoi la ușă prin Grubhub. TikTok intenționează să lanseze aproximativ 300 de locații care vor începe să livreze feluri de mâncare în martie, cu intenții să deschidă peste 1.000 de restaurante până la sfârșitul anului viitor.

Utilizatorii vor găsi în aplicație cele mai populare rețete prezentate în video-urile de pe Tiktok, rețete precum paste cu feta și roșii la cuptor, smash burger sau „coaste de porumb”.

„Vânzările din TikTok Kitchen vor merge atât pentru a sprijini creatorii care au inspirat elementul din meniu, cât și pentru a încuraja și a ajuta alți creatori să se exprime pe platformă, în conformitate cu misiunea TikTok de a inspira creativitatea și de a aduce bucurie utilizatorilor săi”, a spus TikTok.

Potrivit reprezentanților companiei, aceasta este mai degrabă o strategie de marketing, decât o afacere pe termen lung.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 12:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Apr. 2024, 12:18 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a făcut public faptul că pentru a remedia situația restanțelor salariale ale angajaților de la Calea Ferată a Moldovei, guvernul va recurge la un credit în valoare de 35 de milioane de lei. Acest credit va fi obținut de la Loteria Moldovei, o întreprindere cu capital majoritar de stat, cunoscută în principal pentru activitățile sale de jocuri de noroc.

Acești bani sunt pentru achitarea salariilor timp de o lună.

Potrivit declarațiilor ministrului Spînu, făcute în cadrul emisiunii „Cutia neagră”, această mișcare financiară este parte a unui plan de achitare a salariilor, însă nu a oferit detalii despre condițiile împrumutului oferit de Loteria Moldovei. A precizat că doar că e o decizie a consiliilor celor două companii și că există un contract. Cu toate acestea, decizia de a lua un împrumut de la Loteria Moldovei a stârnit întrebări și discuții în mediul public, cu privire la raționalitatea acestei alegeri și la implicațiile pe termen lung.

În timp ce oficialii guvernamentali au asigurat că această mișcare este parte a unei strategii gândite cu atenție pentru a asigura viabilitatea financiară a Căii Ferate a Moldovei, mulți rămân curioși să vadă cum se va derula acest proces și care vor fi efectele pe termen lung ale acestei decizii neconvenționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău