‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOlandezii, interesați să investească în proiecte agricole ecologice din Moldova

Olandezii, interesați să investească în proiecte agricole ecologice din Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ministrul Agriculturii și Industrie Alimentare, Viorel Gherciu, a avut o întrevedere cu un grup de investitori olandezi care sunt interesați de dezvoltarea proiectelor din domeniul agriculturii ecologice în țara noastră.

„Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare este deschis spre colaborare și oferă suport în dezvoltarea și promovarea agriculturii ecologice, întrucât cererea de produse eco este în continuă ascensiune.

Țara noastră are un potențial agricol semnificativ, iar principalele preocupări sunt: sporirea cultivării culturilor ecologice, promovarea progresului tehnic, asigurarea cetățenilor cu produse de calitate înaltă și intensificarea exporturilor”, a menționat minsitrul Viorel Gherciu.

Investitorii au subliniat că, intenționează să aplice principiile economiei circulare în sectorul agricol, să dezvolte tehnologiil inovatoare și să crească productivitatea terenurilor agricole prin aplicarea metodelor de protecție a culturilor.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

2 Comentarii

  1. Sunt producator de pomusoare si legume ecologice , si sunt bucuroasa nespus ca in sfirsit cineva a hotarit sa investeasca bani si in acesta ramura a agriculturii atit de importanta pentru societate . Ar fi perfect daca ar fi adoptate si legi care sa interzica exoluatarea la macsimum a solului si intoxicarea lui cu atitea ingraseminte sintetice si pesticide .

  2. Căutam francezi olandezi germani… le facem facilitați, le vindem TERENURILE pe SRL (nu vindem pământul străinilor doar SRL care aparțin lor) îi chemam prin birourile ministerelor, dar neglijăm investitorul local, care nu are acces la bani ieftini, cu singe lucrează pământul acesta și mereu e ignorat de autorități și fre**cat de cite ori vine un control.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›