image
Sursa foto: Profimedia

Spaniolii anunță o nouă mutare pe axa Bayern Munchen - Real Madrid

Real Madrid este lider în La Liga și a avut evoluții foarte bune după revenirea lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică.

Trupa de pe Santiago Bernabeu pregătește mai multe lovituri pe piața transferurilor, Kylian Mbappe fiind principala țintă. Dar, pe lângă acesta, Florentino Perez mai are în vedere și alți fotbaliști de top, pentru care investițiile ar trebui să fie minime. Corentin Tolisso, al cărui contract cu Bayern Munchen expiră în vară, va ajunge la Real Madrid, scrie presa din Spania.

Mijlocaș central de meserie, Tolisso va fi adus în condițiile în care Real Madrid are nevoie de întăriri în acea zonă. "Apropiații lui Tolisso susțin că el va ajunge la Real Madrid. Și un club englez este interesat de el.", a spus Bruno Alemany, editor la Cadena SER.

Aducerea lui Corentin Tolisso ar fi doar una dintre mutările "low cost" pregătite de Real Madrid. Alți jucători de top, aflați la final de contract, sunt și ei pe "radarul" trupei pregătite de Carlo Ancelotti: Paul Pogba (Man. United) și Antonio Rudiger (Chelsea).

David Alaba este ultimul jucător care a sosit la Real Madrid de la Bayern Munchen, tot liber de contact, în vara lui 2021. Fundașul austriac, fost coleg cu Tolisso la formația bavareză, a avut un rol important în a-l convinge pe mijlocașul francez să meargă pe Bernabeu, mai scriu spaniolii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: