Actualitate

„Moldovagaz” a transferat în întregime către „Gazprom” plata pentru gazele naturale consumate în prima jumătate a lunii decembrie curent

„Administrația întreprinderii le mulțumește consumatorilor casnici și noncansici, care au achitat la timp gazele naturale pentru luna noiembrie, precum și au transferat mijloace bănești pentru prima jumătate a lunii decembrie”, este arătat în nota informativă.

La 17 decembrie, S.A. „Moldovagaz” a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că prelungește programul de lucru al Centrului relații cu consumatorii din capitală, situat pe str. Pușkin, 64, precum și al sucursalei bancare aflată în acest edificiu, potrivit replicamedia.md.

La 14 decembrie, S.A „Moldovagaz” a anunțat prin intermediul unei note informative, că a transferat în întregime către „Gazprom” plata pentru gazele naturale consumate în luna noiembrie curent. De asemenea, S.A „Moldovagaz” a îndemnat consumatorii săi casnici și noncasnici să achite volumele de gaze facturate în termeni stabiliți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *