(video) Protest la MAI: Organizația de femei a Platformei DA cere dreptate, după ce consiliera de la Măgdăcești, care a fost bătută, a primit și o amendă

Organizația de femei a Platformei Da a protestat în fața sediului ministerului Afacerilor Interne. Cer să se facă dreptate „în cazul consilierei Lidia Guzun, care a fost agresată fizică, apoi a primit și o amendă”. „Vom merge la SPIA unde vom pune o sesizare coletcivă din partea Lidie Guzun”, anunță protestatarele.

Foto: Captură video


„Astăzi, Noi, membrii Platformei DA, Organizația de femei, suntem aici pentru a depune o sesizare pe un caz ieșit din comun. O aleasă locală a fost agresată fizic, după hărțuirile nenumărate din partea doamnei prima și soțului acesetia.

În cazul consilierei Lidia Guzun, care a fost în dezacord cu politica bugetara-fiscală a primărișei din Măgdăcești, a primit în schimb agresiune fizică. În cazul dat organul constatator a decis să amendeze partea vătămată”, au relatat reprezentantele Organizația de femei a Platformei DA.

Acestea au spus că vor depune „o sesizare colectivă din partea Lidie Guzun”.

Un conflict a izbucnit în incinta primăriei din Măgdăcești, la sfârșitul lunii noiembrie. „Am fost lovită cu pumnii peste cap de soțul primăriței, după ședința consiliului”, a scris consiliera Platformei DA Lidia Guzun, pe Facebook. Aceasta a depus o plângere la poliție.


Pub