(video 18+) A scos arma și a tras de șase ori într-un bărbat, pentru că a primit o palmă peste față: Imagini de la crima de la Băcioi

Cei doi bărbați au făcut schimb de înjurături. Iar unul dintre ei a scos arma și a tras de șase ori, după ce cunoscutul său cu care intrase în conflict l-a lovit peste față. Imaginile au fost publicate de ProTV.

Foto: Captură video/ ProTV

La locul faptei forțele de ordine au stabilit că „victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, împreună cu alți cunoscuți au consumat băuturi alcoolice la bănuit acasă, după care au ieșit poartă pentru a-i petrece unde între victimă și suspect s-a iscat un conflict”.

În urma conflictului suspectul având asupra sa o armă pe care o deținea legal, a efectuat 6 împușcături în direcția victimei, care în urma leziunilor a decedat până la sosirea ambulanței”, comunică poliția.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, locuitor al comunei Băcioi, municipiul Chișinău, a fost reținut în Izolatorul de detenție al Direcției de poliție din Chișinău, pentru „comiterea unui omor”.



Pub