Ilan Șor: Vom lupta până la capăt, ca să le oferim bălțenilor ceea ce le-am promis

Bălțenii i-au dat duminică o lecție Maiei Sandu și PAS și au arătat în fața întregii țări că nu sunt dispuși să accepte bătaia de joc față de ei din partea actualei guvernări. Este reacția liderului Partidului „Șor”, Ilan Șor, la rezultatele alegerilor de ieri, care au fost boicotate de peste 90 la sută dintre cetățenii cu drept de vot din Bălți. Mai mult, el i-a asigurat pe bălțeni că, în pofida piedicilor care i se pun, el și echipa sa vor îndeplini fiecare promisiune pe care le-au făcut-o în campania electorală.

Foto: UNIMEDIA

Într-un mesaj video, publicat pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor le atrage atenția celor din PAS că pot să-și subordoneze instituții, dar nu și pe oamenii din această țară.

„V-ați subordonat toate instituțiile, Procuratura, judecătoriile, Comisia Electorală Centrală, dar nu puteți subordona votul, rațiunea, conștiința și sufletele oamenilor. Ieri, bălțenii v-au arătat cine sunteți în realitate – un loc gol. V-ați șters picioarele de alegerea locuitorilor din Bălți, v-ați bătut joc de dreptul lor la vot. Iar ei, la rândul lor, v-au călcat pe voi în picioare. Bălțenii v-au arătat ce cred despre voi și unde vă e locul. Și-au manifestat verticalitatea, poziția lor civică, au demonstrat că au demnitate”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit lui, ceea ce s-a întâmplat la Bălți reprezintă o farsă de proporții și orice om rațional conștientizează că, în spatele acestui joc murdar, stă Maia Sandu și guvernarea PAS.

„Acești doi trădători (Grigorișin și Chirilciuc – n. n.), care au reprezentat-o la alegeri pe Maia Sandu, au avut ocazia să vadă ce cred oamenii despre ei. Sunt convins că oricine înțelege azi că acest pseudoprimar Grigorișin este nelegitim. Sunt convins că orice om cu scaun la cap conștientizează farsa pe care a organizat-o PAS la Bălți”, a menționat politicianul.

Ilan Șor a mai accentuat că partidul său nu a cumpărat voturi, așa cum încearcă unii să speculeze, și că Marina Tauber a câștigat în mod cinstit încrederea oamenilor din Bălți.

„Întrebați-i pe bălțeni. Nici Partidul „ȘOR”, nici Marina Tauber, nici eu nu am cumpărat niciun vot la Bălți. A fost alegerea lor conștientă în primul tur, iar ieri bălțenii au demonstrat asta în fața întregii țări. Bălțenii au votat nu pentru promisiuni deșarte, ci pentru o schimbare reală a vieții lor în bine. Bălțenii ne-au acordat nouă vot de încredere, pentru că noi am demonstrat prin fapte că facem ceea ce spunem. Iar celor care lansează în spațiul public tot felul de mizerii despre noi vreau să le spun următoarele: mergeți și vorbiți cu oamenii, coborâți din cosmos pe pământ și veți înțelege că, foarte curând, veți fi nevoiți să plecați”, a punctat liderul Partidului „Șor”.

În context, Ilan Șor, le-a transmis bălțenilor că, indiferent de piedici, el și echipa lui vor îndeplini ceea ce le-au promis.

„Dragi bălțeni, v-am dat cuvântul de onoare că vom face din Bălți un oraș de vis. V-am promis că vom face viața voastră mai bună. Și astăzi vă dau cuvântul meu de bărbat că vom îndeplini toate promisiunile noastre. Vom lupta până la capăt pentru acest oraș, indiferent cât ne va costa acest lucru. Nu ne vom liniști atât timp cât nu vom realiza tot ce am promis. Prieteni, vă mulțumesc mult și știu sigur că, împreună, vom învinge această liftă. Ieri a început procesul de demontare a regimului fascist pe nume Sandu și PAS. Haideți să luptăm până la urmă pentru drepturile noastre, să luptăm pentru a avea o viață demnă și bună acasă”, a conchis Ilan Șor.

(P.)


Pub