image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Caz tragic la Băcioi: O persoană a fost împușcată de șase ori; Suspectul, un bărbat de 37 de ani, reținut

Un bărbat de 37 de ani, locuitor al comunei Băcioi, municipiul Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de poliție mun. Chișinau, pentru comiterea unui omor.

Un bărbat de 37 de ani, locuitor al comunei Băcioi, municipiul Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de poliție mun. Chișinau, pentru comiterea unui omor.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 18 decembrie, în jurul orei 22:34, despre faptul că pe strada Alexandru Hajdeu din comuna Băcioi, un bărbat a fost împușcat în urma unui conflict, de către o persoană cunoscută lui.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO, grupa operativă a Inspectoratului Botanica, pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical.

La locul faptei forțele de ordine, au stabilit în urma documentării, că victima, un bărbat de 39 de ani, împreună cu alți cunoscuți au consumat băuturi alcoolice la bănuit acasă, după care au ieșit la poartă pentru a-i petrece, unde între victimă și suspect s-a iscat un conflict. În urma conflictului suspectul având asupra sa o armă pe care o deținea legal, a efectuat 6 împușcături în direcția victimei, care în urma leziunilor a decedat până la sosirea ambulanței.

La examinare de către medicul legist pe suprafața corpului și anume în regiunea capului și pieptului, au fot depistate 4 plăgi provocate de împușcătură.

Suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor unde acesta și-a recunoscut vinovăția. Arma de model CZ P 10C calibru 9x19m, a fost ridicată.

Bărbatul este cercetat penal pentru Omor, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: