(video) Vine Moșul și miniștrii tot au așteptări de Revelion: Ce-și dorește Iuliana Cantaragiu pentru anul 2022

Ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, își va petrece Revelionul în sânul familiei. Aceasta a declarat la emisiunea UNInterviu de la UNIMEDIA că în anul care vine își dorește „să facă regulă instituțiile statului din domeniul Mediului, ca să poată funcționa normal pentru a asigura un mediu curat oamenilor de aici”.

Foto: Captură video

Iuliana Cantaragiu va petrece anul nou „acasă cu părinții și cu fiul”.

„La Moș, apropo am fost cu câțiva ani în urmă, el se află cercul polar, în Rovaniemi, atunci i-am zis că creau foarte mult să avem un mediu curat în Moldova și vreau foarte mult să avem suficientă apă de calitate bună, cât de banal și straniu nu ar fi. Ceea ce planific și spre ce merg este să aduc regulă în instituțiile statului din domeniul Mediului, ca să poată funcționa normal pentru a asigura un mediu curat oamenilor de aici”, ne-a relatat ministra.

Ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, a vorbit despre reușitele în cele patru luni de când a preluat conducerea noului minister, problemele depistate în domeniu, dar și politicile pe care dorește să le implementeze. Problema despăduririlor, prioritară. La Moldsilva s-a realizat o anchetă, dar încă se așteaptă un răspuns de la Inspectoratul de profil. „Noi ne dorim să aducem regulă în instituțiile statului din domeniul Mediului, ca să poată funcționa normal și să poată asigura un mediu curat”, a declarat Liliana Cantaragiu pentru UNIMEDIA.


Pub