(video) „Ce ești debil?". Un șofer beat din Cimișlia a intrat cu BMW-ul într-o mașină de poliție, apoi s-a izbit de un stâlp

Un șofer în stare de ebrietate a comis doua accidente, inclusiv s-a tamponat într-o mașină a Poliției care staționa pe o stradă din orașul Cimișlia. După care s-a întors „să se răzbune” pe oamenii legii, având un copil în salon, și s-a izbit într-un stâlp.

Foto: Colaj

„La 18 decembrie, în jurul orei 21.30, un echipaj al Direcției patrulare Sud a Inspectoratului Național de Securitate Publică aflându-se la serviciu pe o stradă din orașul Cimișlia, a fost tamponat lateral de un automobil de marca BMW X5 înmatriculat în România. După impact, șoferul BMW-lui a părăsit locul accidentului continuându-și deplasarea.

În urma reacționării prompte a agenților de patrulare împreună cu polițiștii din Cimișlia, la scurt timp, șoferul automobilului BMW a fost depistat la domiciliul său din Cimișlia. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 41 de ani.

Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că șoferul BMW-lui consumase alcool, având o concentrație de 0.76 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Polițiștii au documentat cazul, pentru comiterea accidentului rutier și părăsirea locului accidentului.

Și pentru că nu a fost suficient, după plecarea polițiștilor, bărbatul nu s-a liniștit și a decis să se răzbune. A urcat din nou la volanul mașinii, având cu el și un copil, și a pornit în căutarea polițiștilor. Însă pe o stradă din orașul Cimișlia a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon. Ajunși la fața locului polițiștii l-au documentat repetat pe șofer, înlăturându-l de la volan, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială”, comunică oamenii legii..

Acesta a refuzat sa fie testat alcoolscopic, înjurând polițiștii, fapt pentru care urmează a fi cercetat penal.


Pub