Stop vot! Suspendat, apoi boicotat: Turul II al alegerilor pentru primăria Bălți s-a încheiat

Secțiile de vot de la Bălți și-au încheiat activitatea. Urmează numărarea voturilor.

Foto: UNIMEDIA

Comisia Electorală Centrală va prezenta rezultatele preliminare a alegerilor, după ce buletinele vor fi numărate în toate secțiile de vot.

Comisia Electorală Centrală a raportat prezența la secțiile de votare de la Bălți pentru ora 18:00. 9,09% dintre alegători și-au înregistrat prezența la vot, procentajul a crescut doar 2,88%, de la ora 15:00.

Mai puțin de 4% din alegătorii de la Bălți au votat până la ora 12.00. Potrivit reztultatelor prezentate de Comisia Electorală Centrală până la prânz au vot 3,29% din bălțeni.

Nemulțumit de decizia de a-l scoate din cursa electorală de la Bălți, Partidul Șor a ieșit la protest. Manifestația a avut loc în Piața Independenței, vis-a-vis de Primărie. Oamenii au scandat „rușine” și „Marina Tauber este primarul nostru”.

Al doilea tur de scrutin al alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți s-a desfășoarat astăzi. Lupta pentru primăria de la Bălți s-a dat între Nicolai Grigorișin și Nicolae Chirilciuc, candidatul care în primul tur a luat 416 voturi.


Pub