image
Sursa foto: privesc.eu

Reacția lui Diacov surprins la întâlnire cu Stoianoglo: „Ați aflat că îmi e coleg și prieten sau eu am ascuns acest lucru?”

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, a venit cu o reacție după publicarea imaginilor în care este surprins la o întâlnire cu procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo.

„Proștilor, voi azi ați aflat că Stoianoglo îmi este coleg și prieten? Sau eu am ascuns acest lucru? (...) Vreți senzație? Dați numele derbedeului care a filmat, să vă povestesc eu cu ce se ocupă și de ce poliția nu-i face dosar penal”, a comentat Diacov pe rețelele de socializare, fără însă să ofere alte detalii.

capturăcaptură

Precizăm că, potrivit martorului care ne-a trimis imaginile, întâlnirea dintre Alexandr Stoianoglo a avut loc chiar acasă la Ivan Diacov, fratele președintelui de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Stoianoglo a fost reținut pe 5 octombrie curent, iar după trei zile a fost plasat în arest la domiciliu, acest termen fiind prelungit de câteva ori. Începând din 10 decembrie, măsura preventivă a fost înlocuită cu eliberare provizorie sub control judiciar, pe un termen de 30 de zile.

El este cercetat penal pe cinci capete de acuzare – abuz de serviciu, corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: