image
Sursa foto: jurnal.md

Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu! Cinci copii așteaptă un miracol

Se apropie Crăciunul, atunci când se împlinesc dorințe, se întâmplă minuni. Farmecul sărbătorilor de iarnă intră în multe case, dar nu și în cea a familiei Popovici din Costești. Cinci copii nu cred că există Moș Crăciun și nici în minuni nu mai cred demult. Au împodobit pomul de Crăciun cu ce au avut, dar spun că nu așteaptă să găsească daruri sub el.

Era o dimineață frumoasă de toamnă, 28 septembrie. Gabriela și Xenia, de 8 și, respectiv, 7 ani l-au îmbrățișat pe tata și au ieșit din casă. Carmelia a mers la grădiniță, iar Cristina a rămas cu gemenii acasă. În ziua asta, prinții urmau să primească leafa, iar a doua zi să cumpere și dulciuri, și cizmulițe pentru toți cinci. Totul însă a luat o altă întorsătură.

În încăperea unde muncea Iurie s-a produs o explozie. Colegul său a decedat pe loc, iar Iurie a fost internat în reanimare cu arsuri pe întreg corpul. Au urmat intervenții chirurgicale, zeci de intervenții și altele urmează.

Primește din indemnizația pentru gemeni puțin peste două mii de lei. Acești bani îi împarte pentru o lună și pune câțiva bani de-o parte, pentru reabilitarea soțului.

Gabriela este fiica cea mare. Ne-a spus că nu există Moș Crăciun pentru că... nu prea a ajuns la ea niciodată. Totuși, încă visează la o păpușă.

Iar mama copiilor nu-și dorește nimic mai mult decât să revină soțul acasă și de sărbători să fie împreună.

Cei care își doresc să ajute familia Popovici, o pot contacta pe Cristina la numărul de telefon 079 725 658.

Reportaj din cadrul campaniei Jurnal TV „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu!”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: