Vânzările au început în Tranșa 2 NEWTON HOUSE Grădina Botanică

Așteptarea a luat sfârșit. START VÂNZĂRI în Tranșa 2 NEWTON HOUSE Grădina Botanică! Acum ai posibilitatea să cumperi propriul apartament în rate, pe 5 ani, cu prima rată minimă de 10%, cu 0% dobândă, fără comision, fără gaj, fără intermediari, direct de la dezvoltator.

Foto: NEWTON HOUSE

În 4 luni de la lansare au fost cumparare toate apartamentele în tranșa 1. Remarcând dorința și interesul sporit al oamenilor, echipa NEWTON HOUSE Grădina Botanică a lansat tranșa 2

Vor fi expuse spre vânzare apartamente, locuri de parcare și debarale. Suprafața apartamentelor cu o cameră este de 42.85 - 50.35 metri pătrați; apartamentele cu două camere au o suprafață de 52.60 - 70.95 metri pătrați, suprafața apartamentelor mari cu trei camere este de 77.65 - 94.30 metri pătrați și cu patru camere suprafața este de 104.75 mp.

În premieră, există posibilitatea să procuri apartamente cu cea mai convenabilă ofertă de achitare:

  • cu prima rată minimă;
  • pe un termen de 5 ani;
  • fără dobândă sau comisioane ascunse;
  • fără certificat de salariu;
  • doar cu buletinul;
  • timp de o oră;
  • direct de la dezvoltator;
  • fără gaj.

Locuitorilor din complexul rezidențial NEWTON HOUSE li se va oferi securitate și liniște în timp ce petrec timpul liber în curte, deoarece toate mașinile vor fi în parcarea subterană. Proiectul prevede conceptul unei curți fără mașini, unde se va acorda o atenție deosebită infrastructurii copilăriei și creării condițiilor pentru un stil de viață activ și sănătos. Pe lângă locurile de joacă de lângă casă, vor fi instalate aparate moderne de exerciții în aer liber, zone de recreere pentru toate vârstele.


NEWTON HOUSE Grădina Botanică — cel mai amplu proiect de regenerare urbană din țară

Infrastructura complexului NEWTON HOUSE Grădina Botanică va include o grădiniță pentru copii, bazin de înot acoperit, terenuri de sport, piste pentru bicicliști și alte facilități. O caracteristică a proiectului sunt spațiile publice amenajate, din inițiativa dezvoltatorului.

Noul complex rezidențial de la Botanica creează un nou format de viață

Pentru a afla multe detalii despre proiectul NEWTON HOUSE Grădina Botanică, ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul: 060 04 40 40, vino la oficiul de vânzări: strada Grădina Botanică 18 (vis-a-vis de intrarea în parcul Grădina Botanică) sau accesează site-ul: newton.md/botanica


// console.log('no ads situation')